Toegankelijkheid

Welkom bij de Strijkkwartet Biënnale Amsterdam!

Houd je van strijkkwartet of van klassieke muziek? Dan ben je helemaal goed op ons festival. Elke twee jaar vindt het grootste strijkkwartet festival ter wereld plaats in het Muziekgebouw aan het IJ. Acht volle dagen kun je luisteren naar heel veel verschillende strijkkwartetten van over de hele wereld, ruim vijftig concerten, coffee talks, masterclasses en concertinleidingen. Er is ook lekker eten en drinken zodat je een hele dag heerlijk van het ene naar het andere concert kunt gaan, allemaal in een gebouw. Als je slechtziend of blind bent en toch wilt genieten van muziek, dan helpen we je graag om je weg te vinden in het grote programma-aanbod en ook in het Muziekgebouw/Bimhuis.

Om de reis daar naartoe en je verblijf op het festival zo prettig mogelijk te maken, hebben we een ingesproken routebeschrijving voor je gemaakt. Kom je met een blindengeleidehond, heb je andere vragen of wil je ontvangen worden door een van onze vrijwilligers, stuur dan een mail aan: info@sqba.nl.

 

Ingesproken routebeschrijving

Hoi! Ik ben Lizabet Benink en ik ga je vertellen hoe je het makkelijkste naar het Muziekgebouw en Bimhuis in Amsterdam kunt komen. Het Muziekgebouw en Bimhuis zijn twee concertlocaties in één gebouw. Daar vindt ook de Strijkkwartet Biennale Amsterdam plaats.

Luister naar de ingesproken routebeschrijving of download de uitgeschreven tekst.

De ingesproken routebeschrijving
PDF met uitgeschreven tekst